Friday, 21 August 2015

Pelbagai sambal pembuka selera

Assalamualaikum semua...
apa habaq hari ni??

akak baru ja siap packing jus lega utk di pos terus kepada customers area Penang.. seronok bila ramai pelanggan yang memberi positive feedback tentang product pembersih kolestrol tu. syukur :)

Ohh, sebelum lupa..akak juga sedang giat meng-supply pelbagai jenis sambal yang di packing khas untuk travel dan sangat senang/cepat disediakan buat juadah anda.


Semua sambal kami boleh ditempah untuk dijadikan DOORGIFT untuk apa jua Majlis seperti Akikah, Hari Jadi, Doa Selamat, Hantaran Perkahwinan dan Pertunangan.. 



Antara sambal yang top kebabomm adalah:-

Sambal Hitam, sambal bilis, Sambal Gerubi, Sambal Pecal dan Sambal Tempe. 

Boleh disimpan dirumah untuk hidangan pantas sekeluarga
* sesuai dimakan dengan apa sahaja...ubi, nasi(kalau makan dengan nasi panas-panas mmg best) roti dan lempeng.


pada anda yang nak travel atau melanjutkan pengajian jauh2 tu...pastikan bawak sekali sambal kami ya..gerenti selera anda utk makan makanan tradisional melayu di perantauan lebih mudah.hehe
untuk tempahan, contact kak ain ya: 0175722809


 
 

2 comments:

husna zahidi said...

doorgifts sekarang lebih baik bagi makanan je kan.. tak membazir..:)

De Apple said...

ha'ahh..btol tu dear..huhu