Wednesday, 24 September 2014

kain Sulam bandung Terlaris

Hi all,

Rindue akak kea... tak rindue? eee...jahat tauuu (ehh, sejak ble ckp ala mak nyah ni..buat malu ja..hehe)
okey lah,dalam entry kali ni akak nak post kan antara koleksi sulaman kami yg terlarisss...
stock terhad, so ramai jgk yang akan kecewa kalau habisss.
Tq all, coz support us..
yg nak jadi agent boleh la submit application kat Fb kami, De Apple atau email ja kat kami.
wnwa3003@gmail.com


sulam pucuk paku color blocking

sulam lace bunga

sulam bunga suji
semi sutera corak lukis exclusive

sulam butterfly

sutra serong dgn kain batik licin

sulam bunga lalang
sebarang pertanyaa boleh wassup ya : 0175722809

Saturday, 24 May 2014

Telekung solat Lycra Lace 2 layer

Assalamualaikum semua...
bulan ini kami bawakan kepada anda koleksi kain telekung Lycra lace yang sangat cantek dan selesa di pakai. telekung ni labuh, dan kainnya ada getah serta tali ikat di pinggang. memang selesa dan cantek dengan harga mampu milik. Min utk borong 5helai ya. pelbagai warna menawan ada.. hot colors yg cepat habis:

-putih
- grey
-peach





okeyh, kalau berminat boleh la mai beli...
we ar here...
No.18, Lorong BLM 1/3,
Bandar Laguna Merbok,
08000 Sungai Petani, Kedah. (berdekatan masjid baru bandar laguna)
nak mai kena buat appointment dulu yea..
kak Ain, 017-5722809


*untuk pembelian online, add aja FB kami di De apple
selamat menjamu mata... :)


 

Wednesday, 7 May 2014

Kami Beri yang Murah tapi Cantik dan Berkualiti

we ar here...

No.18, Lorong BLM 1/3,
Bandar Laguna Merbok,
08000 Sungai Petani, Kedah. (berdekatan masjid baru bandar laguna)
nak mai kena buat appointment dulu yea..
kak Ain, 017-5722809





Monday, 5 May 2014

Lace Murah dan Cantik

we are supply:
-lace
-lace and chiffon (lining)
-patch lace
-border lace
TQ for order with us (kak ain, 0175722809)




A - kain lace (untuk sehelai baju, 2meter ke 2.5meter sudah memadai)
boleh order lace sahaja atau include lining (chiffon or satin)





























B -Patch lace
RM10 utk 3pcs atau RM15 utk 6pcs (design patch lace sentiasa berubah)







C-Border Lace





*Happy Shopping*

Friday, 4 April 2014

Baju cantik dan Gojesss


Salam..
Adakah anda tahu kami menyediakan baju sewa untuk dinner,atau majlis keraian? jika anda belum tahu, kami mahu inform anda sekarang..hehe

kami De Apple Textile Collections mempunyai service sewaan baju untuk anda ke majlis keraian, konvokasyen atau dinner.

Di sini kami tampilkan pada anda koleksi kami yang menarik dan menawan. (kami juga menjual baju-baju ini) so ada dua option, boleh sewa..dan boleh beli terus. kami jual baju baru ya, bukan baju terpakai :)
sekiranya berminat, sms 019-3612721

A) Dress Cinderella
saiz
LINGKAR DADA : S(94CM), M (98CM), L (105CM) & XL (108CM)
LEBAR BAHU : S (38CM), M (40CM), L (42CM) & XL (44CM)
PANJANG BAJU : S(134),M (134CM), L (136CM), XL (138CM) 

PANJANG LENGAN : 58CM




B) Dress Kayla
saiz:
LINGKAR DADA : S(94CM), M (98CM), L (105CM) & XL (108CM)
LEBAR BAHU : S (38CM), M (40CM), L (42CM) & XL (44CM)
PANJANG BAJU : S(134),M (134CM), L (136CM), XL (138CM) 

PANJANG LENGAN : 58CM


C)Kurung Moden Lace
Saiz:



S
Shoulder : 38CM
Bust : 92CM
Waist : 34-45CM
Hip : 52CM
Length (Top) : 90CM
Length(Skirt) : 105CM


M
Shoulder : 40CM
Bust : 96CM
Waist : 36-48CM
Hip : 54CM
Length (Top) : 90CM
Length(Skirt) : 105CM


L
Shoulder : 42CM
Bust : 102CM
Waist : 38-50CM
Hip : 56CM
Length (Top) : 90CM
Length(Skirt) : 105CM


XL
Shoulder : 44CM
Bust : 108CM
Waist : 40-52CM
Hip : 58CM
Length (Top) : 90CM
Length(Skirt) : 105CM