Friday, 24 February 2017

Kain Pasang

Pucci dolce exclusive
017-5722809



Kain Pasang Pucci dolce

Hi olss..
ramai betul peminat kain pucci tahun ni..tak menang tangan hakak..hehe
okay lah, sesiapa yang masih belum memiliki koleksi kain pasang pucci dolce..boleh la roger2 hakak yea..
0175722809. wassup atau sms sahaja.
belian secara kodi d alu-alukan. untuk dapat harga borong, minimum order 5pasang saja..super jimat!!!

Nah,, akak belanja design pucci yg baru. gojesss u olssss :)















Friday, 9 December 2016

Kain Pucci Murah dan Cantik

Hi dear..

Lama betul kak Ain tak update kain-kain koleksi kami. busy sgt uruskan kerja dan butik. Jom layan gambar koleksi kami. Harga mestilah terlajak murah untuk anda. Belian secara borong min 5 pasang. Borong secara kodi juga dialukan..muahhhh <3


For fast response, sms or wassup 0175722809








Friday, 23 September 2016

Malaysia Laundry Detergent, Hand wash, and Dish wash Supplier

Kami di OneSide Solution Enterprise menawarkan Pelbagai bahan chemical,dan sabun pencuci dengan harga borong. Murah dan berbaloi.


Kami menawarkan sabun murah dengan kualiti terbaik. Sabun yang wangi, pekat dan bersih.
Sesuai untuk PENGUSAHA DOBI, KEDAI MAKAN, RESTAURANT, PENGUSAHA CAR WASH, PENGGUNA DI RUMAH, PENGEDAR DAN AGENT-AGENT YANG BERMINAT.



Our products:


1. Laundry detergent Original Blue (gred Dynamo)
2. Handwash
3. Dishwash
4. Clorox
5. Floor Cleaner
6. Dettol
7. Car shampoo


COD area Kedah, Penang, Kelantan and Putrajaya.


Any queries and order, SMS or Wassup: 017-5722809
EMAIL: wnwa3003@gmail.com





Friday, 2 September 2016

Anda mempunyai Masalah Keputihan? Bau Miss V yang kurang menyenangkan?
Jangan Biarkan Ia Berlarutan….
Vgel Boleh Membantu!!!!!!

Vgel diformulasi khusus untuk wanita-wanita yang sentiasa ingin tampil Bertenaga, Yakin, Serius Menjaga Perihal Dalaman dan paling utamanya memenangi hati pasangan!!

Bukan mudah untuk semua ini kan?? Lebih-lebih lagi wanita yang berkerja sepanjang hari. Mana masalah tempat kerja, masalah penampilan, masalah dalaman pulak tu. MEMANG Boleh Buat STRESS!!!

…Jangan Risau Vgel kan ada.
Vgel boleh Membantu menyelesaikan:
- Masalah Keputihan
- Masalah vagina longgar
- Masalah Miss V yang berbau
- Masalah ketidak selesaan di bahagian V


Wassup kami sekarang agar kami boleh membantu selesaikan masalah anda!!!
****017-5722809****
Agent/ droopship juga dialu-alukan



Ramai yang sudah yakin dengan Vgel

Add caption

Friday, 26 August 2016

Gluta Gold


PROMOTION~PROMOTION~PROMOTION~
Inginkan wajah cerah tanpa pengelupasan?
Inginkan kulit sihat, Putih dan gebu cara selamat??
Gluta Gold adalah jawapannya!!

Suami, keluarga, jiran dan kawan mesti akan perasan dengan perubahan kulit anda.
Light and natural almost as a second skin!
Wassup sekarang utk dapatkan harga promosi hebat. 10 pelanggan bertuah akan mendapat free gift dari kami. Agent dan dropship juga di alu alukan =)
0175722809 @ 0193612721


khasiat Gluta Gold :-
Mencerahkan dan memutihkan kulit.
menghilangkan parut.
mencegah pertumbuhan jerawat
menegangkan kulit
menghilangkan jeragat serta kedut
Menstabilkan berat badan
membekalkan vitamin C
Sesuai untuk perempuan dan lelaki berumur 12 tahun keatas



Wednesday, 8 June 2016

Hamper Exclusive Raya 2016

Yuhuuuuuuu
Projek hamper raya dah start...
Confirm happy klau mak mertua ke..bakal mak mertua ke dapat hamper ni..hiks.
Kami custom made, ikut citarasa anda.
Kita ada selected premium cookies, choc ferrero, kitkat, choc dates, dan smua yg best2 aje.
For details blh wassup atau call Kak Ain : 0175722809


in the making.. ada yg request dlm bakul, ada yg dlm box cantek