Monday, 27 July 2015

Jus Lega untuk rawatan sakit jantung dan pelbagai sakit kronik

Saya ingin berkongsi cara rawatan alternatif untuk membuka atau meluaskan salur darah yang tersumbat di jantung.
Sesiapa yang mempunyai masalah jantung tersumbat dan perlu menjalani angiografi atau bypass, bolehlah mencuba rawatan alternatif ini, semoga anda tidak perlu melalui pembedahan bypass tersebut.

Jus lega(cholesterol cleanser)juga bagus utk merawat:
-Sakit jantung
-Kolesterol tinggi
-Bypass
-Tekanan darah tinggi
-Sakit sendi/gout
-Sakit kepala
-Lelah
-Resdung
-Kencing manis


Utk tempahan,sila hubungi kami :
Putrajaya~ 0139958773
Penang~0175722809
Pahang~0139501919
Kedah~0193612721
Kelantan~0133962942


 

Wednesday, 25 March 2015

LEGA, Pembersih kolestrol dan untuk masalah jantung

Rawatan alternatif: pembersih kolestrol dan atasi masalah darah tinggi
Rawatan alternatif: Membuka salur darah jantung tersumbat


Saya ingin berkongsi cara rawatan alternatif untuk membuka atau meluaskan salur darah yang tersumbat di jantung.
Sesiapa yang mempunyai masalah jantung tersumbat dan perlu menjalani angiografi atau bypass, bolehlah mencuba rawatan alternatif ini, semoga anda tidak perlu melalui pembedahan bypass tersebut.
Resepi ini diberikan oleh seorang doktor di Auyervedi

Ingredients utk product ni :
jus lemon
jus halia
bawang putih
cuka epal
sebarang tempahan/pertanyaan boleh SMS/wassup

019-3612721 @ 017-5722809

COD area Kedah dan Penang: 019-3612721 @ 017-5722809
COD area Putrajaya: 013-9958773
COD area Kelantan: 013-3962942 

packing yang selamat untuk di pos

Tuesday, 24 March 2015

Laundry Detergent, Malaysia Laundry Detergent Suppliers

Pelbagai sabun pencuci dengan harga murah dan berbaloi..



Kami menawarkan sabun murah dengan kualiti terbaik. Sabun yang wangi, pekat dan bersih.
Sesuai untuk PENGUSAHA DOBI, KEDAI MAKAN, RESTAURANT, PENGGUNA DI RUMAH, PENGEDAR DAN AGENT-AGENT YANG BERMINAT
Terdapat dalam 5kg dan 10kg.




Our products:


# Laundry detergent (gred Dynamo)
1.       Original Blue
2.       Green Apple
3.       Fresh Lemon
4.       Pink Downy
5.       Red Ruby Passion

# Fabric conditioner,(gred softlan and gred downy)    
# Floor Cleaner                               
# Dish wash

COD area Kedah, Penang, and Putrajaya.



Any queries and order, SMS or Wassup: 017-5722809

  






Friday, 16 January 2015

Kain Sulam Cantik

Hi all..

mahu lihat koleksi kami lagi?
okey..di sini kami show kan kepada anda antara koleksi satin rosella kami..
satin rosella adalah materials yg sgt selesa dipakai..senang nak iron, lembut dan sejuk..
untuk tempahan, SMS or Wassup: 017-5722809








Tuesday, 9 December 2014

Alat untuk jimatkan minyak kereta anda yang paling berkesan!!!



Hai all.. hari ni akak nak bagi tau satu rahsia..tentang bagaimana nak jimatkan petrol kereta anda sehingga 40%..sapa yg guna diesel pun boleh juga ya. Akak pakai kereta cc 1.3 dan 2.2, satu pakai petrol satu pakai diesel..Alhamdulillah..sgt berkesan!!! seriusly, akak dah guna selama setahun sebelum decide untuk post pasal benda ni scr meluas..sharing is caring kan?hehe
Okey..ni serba sedikit tentang alat ni:

- lulus SIRIM dan PUSPAKOM serta kemasan lebih kukuh dan cantik
- cara pasang senang ja..cucuk dekat pencucuh rokok sahaja..produk ini juga dipasang fius untuk tujuan keselamatan.

Prestasi Charge-R seperti berikut :-
1 Enjin terasa lancar dan lembut bila memecut.
2 RPM yang rendah dan sekata.
3 Penukaran transmisi lebih licin dan lancar.
4 Meningkatkan prestasi dan kuasa enjin.
5 Respon pada kelajuan lebih cepat.
6 Menstabilkan voltan pada kelajuan tinggi.
7 Menjimatkan minyak sehingga 40%
8 Penyaman udara lebih sejuk dan senyap.
9 Memanjangkan jangka hayat bateri.
10 Lampu lebih terang dan stabil.
11 Lebih ringan bila menaiki bukit.
12 Memaksimumkan kecekapan peralatan elektronik kereta.(Radio, ABS,EBD,Distributor,Alternator,etc)
13 Enjin lebih senyap.
14 Mengurangkan pengeluaran karbon monoksida
15 Sesuai untuk semua jenis kenderaan.
Warranty 1 tahun

Sesiapa yang berminat..boleh SMS atau wassup this number:
019-3612721 atau 0175722809





Thursday, 30 October 2014

LEGA, alternatif terbaik untuk masalah jantung

Rawatan alternatif: Membuka salur darah jantung
Rawatan alternatif: Membuka salur darah jantung tersumbat

Saya ingin berkongsi cara rawatan alternatif untuk membuka atau meluaskan salur darah yang tersumbat di jantung.
Sesiapa yang mempunyai masalah jantung tersumbat dan perlu menjalani angiografi atau bypass, bolehlah mencuba rawatan alternatif ini, semoga anda tidak perlu melalui pembedahan bypass tersebut.
Resepi ini diberikan oleh seorang doktor di Auyervedi

Ingredients utk product ni :
jus lemon
jus halia
bawang putih
cuka epal
sebarang tempahan/pertanyaan boleh SMS/wassup

019-3612721 @ 017-5722809

COD area Kedah, Penang, dan Kelantan: 019-3612721 @ 017-5722809
COD area Putrajaya: 013-9958773
COD area Kelantan: 013-3962942



Wednesday, 24 September 2014

kain Sulam bandung Terlaris

Hi all,

Rindue akak kea... tak rindue? eee...jahat tauuu (ehh, sejak ble ckp ala mak nyah ni..buat malu ja..hehe)
okey lah,dalam entry kali ni akak nak post kan antara koleksi sulaman kami yg terlarisss...
stock terhad, so ramai jgk yang akan kecewa kalau habisss.
Tq all, coz support us..
yg nak jadi agent boleh la submit application kat Fb kami, De Apple atau email ja kat kami.
wnwa3003@gmail.com


sulam pucuk paku color blocking

sulam lace bunga

sulam bunga suji
semi sutera corak lukis exclusive

sulam butterfly

sutra serong dgn kain batik licin

sulam bunga lalang
sebarang pertanyaa boleh wassup ya : 0175722809