Friday, 26 August 2016

Gluta Gold


PROMOTION~PROMOTION~PROMOTION~
Inginkan wajah cerah tanpa pengelupasan?
Inginkan kulit sihat, Putih dan gebu cara selamat??
Gluta Gold adalah jawapannya!!

Suami, keluarga, jiran dan kawan mesti akan perasan dengan perubahan kulit anda.
Light and natural almost as a second skin!
Wassup sekarang utk dapatkan harga promosi hebat. 10 pelanggan bertuah akan mendapat free gift dari kami. Agent dan dropship juga di alu alukan =)
0175722809 @ 0193612721


khasiat Gluta Gold :-
Mencerahkan dan memutihkan kulit.
menghilangkan parut.
mencegah pertumbuhan jerawat
menegangkan kulit
menghilangkan jeragat serta kedut
Menstabilkan berat badan
membekalkan vitamin C
Sesuai untuk perempuan dan lelaki berumur 12 tahun keatas



Wednesday, 8 June 2016

Hamper Exclusive Raya 2016

Yuhuuuuuuu
Projek hamper raya dah start...
Confirm happy klau mak mertua ke..bakal mak mertua ke dapat hamper ni..hiks.
Kami custom made, ikut citarasa anda.
Kita ada selected premium cookies, choc ferrero, kitkat, choc dates, dan smua yg best2 aje.
For details blh wassup atau call Kak Ain : 0175722809


in the making.. ada yg request dlm bakul, ada yg dlm box cantek




Sunday, 5 June 2016

Hamper Bajet Murah

Celebrating Raya....
Kepada yang berminat untuk tempahan hamper bajet, boleh terus wassup atau SMS this number 017-5722809.

Harga start from RM30 ke RM120. Kalau yang nak ikut kesesuaian bajet anda juga boleh.. yang penting cookies dan kerepek kami supply sangat sedap owkeyh..
Salam Ramadhan Al-Mubarak dearest semua :)








Friday, 27 May 2016

Hamper Raya Murah 2016

Hamper Raya 2016 for Ramadhan and Aidilfitri is now available for order.
Untuk tahun ni, kami sediakan beberapa biskut terpilih yang paling sedap sahaja tau.. semua premium biskut, so jangan takut dan jgn curiga..memang semua cookies yang top sales sahaja yg kita letak dalam hamper. yuhuuuuuuuuu.
Contact Kak Ain untuk tempahan cookies atau hamper= 017-5722809






Hamper kita serendah RM30 tau!!! super murah..
mesti ada yg nak bagi kat kawan2..boss, staff..atau mak mertua kan..huhu. hamper paling basic RM30. ada juga hamper sederhana, harga dari RM50 ke RM80. dan harga hamper paling mahal berharga RM120 sahaja. Agent di alu-alukan. pape boleh contact kak Ain ya. 017-5722809

Okeyh.. kita kenalkan biskut2 kita yang sedap. 

v  PISTACHIO ü  Biskut rangup bersama kacang pistachio dan coklat putih
v  COPRA CABANAü  Adunan bersama kelapa parut dan coklat putih
CHOCOLATE SHORT BREADü  Lapisan bercoklat diatas kepingan biskut rangup
v  ALMOND LONDONü  Biskut berinti sebiji badam,salutan coklat dan taburan badam kisar
v  MELTING BITESü  Biskut rangup badam dengan salutan coklat
v  BISKUT GAJUSü  Biskut dengan gajus rangup
v  DARK CHOC CHIPü  Adunan biskut berperisa coklat bersama kacang walnut,hazelnut,dan chip coklat

Friday, 22 April 2016

Rawatan Sakit Jantung, Kolestrol dan Darah Tinggi Secara Semulajadi

Hi Everybody...

Lama betul tak update blog.. Alhamdulillah, permintaan pada jus Lega makin baik. Ramai yg consume product ni untuk cantik dan sihat :)

Disini akak list kan agent jus lega mengikut kawasan :

Kota Bharu, Kelantan: 013-3962942
Kedah: 019-3612721
Penang: 017-5722809
Putrajaya: 013-9958773
Pahang: 013-9501919  









bagi yang tertanya-tanya apa kelebihan dan kebaikan jus lega.. ini lah jawapannya:

- membaik pulih saluran darah yang tersumbat
- membaik pulih masalah lemah jantung
- membaik pulih masalah Penat dan juga semput
- menyembuh masalah tekanan darah tinggi
- menyembuh masalah resdung
- membaik pulih masalah pembuangan air kecil dan air besar yang tidak lawas
- menyembuh masalah arthritis
- dapat menghindarkan dari penyakit kanser
- menyembuh masalah gaut
- menyembuh masalah selesema
- menyembuh masalah Kebas Kebas pada tubuh
- menyembuh masalah migrain
- menyembuh masalah gastrik
- menyembuh masalah kencing manis
- menyembuh masalah angin dalam tubuh
- menyembuh masalah kolesterol tinggi


Apa tunggu lagi? pastikan anda menjaga kesihatan anda untuk kehidupan yg lebih baik.. :)

Friday, 16 October 2015

Nature treatment for high blood pressure

Jus Lega: Rawatan Sakit jantung dan Pembersih kolestrol Secara Semulajadi

Kepada sesiapa yang berminat utk menjadi agent jus lega sila hubungi saya.
boleh wassup atau SMS +60175722809


Jus Lega adalah alternatif rawatan sakit jantung atau saluran darah tersumbat tanpa perlu menjalani pembedahan. Selain itu, pelbagai lagi khasiatnya seperti berikut:-

- membaik pulih saluran darah yang tersumbat
- membaik pulih masalah lemah jantung
- membaik pulih masalah Penat dan juga semput
- menyembuh masalah tekanan darah tinggi
- menyembuh masalah resdung
- membaik pulih masalah pembuangan air kecil dan air besar yang tidak lawas
- menyembuh masalah arthritis
- dapat menghindarkan dari penyakit kanser
- menyembuh masalah gaut
- menyembuh masalah selesema
- menyembuh masalah Kebas Kebas pada tubuh
- menyembuh masalah migrain
- menyembuh masalah gastrik
- menyembuh masalah kencing manis
- menyembuh masalah angin dalam tubuh
- menyembuh masalah kolesterol tinggi

So apa tunggu lagi? selain dapat sihat dan cantek, anda juga dapat menambah pendapatan dengan menjadi agent kami..

untuk belian sebotol boleh hubungi agent kami di kawasan masing-masing:
Kota Bharu, Kelantan: 0133962942
Kedah: 0193612721
Penang: 0175722809
Putrajaya: 0139958773
Pahang: 0139501919 



Friday, 21 August 2015

Pelbagai sambal pembuka selera

Assalamualaikum semua...
apa habaq hari ni??

akak baru ja siap packing jus lega utk di pos terus kepada customers area Penang.. seronok bila ramai pelanggan yang memberi positive feedback tentang product pembersih kolestrol tu. syukur :)

Ohh, sebelum lupa..akak juga sedang giat meng-supply pelbagai jenis sambal yang di packing khas untuk travel dan sangat senang/cepat disediakan buat juadah anda.


Semua sambal kami boleh ditempah untuk dijadikan DOORGIFT untuk apa jua Majlis seperti Akikah, Hari Jadi, Doa Selamat, Hantaran Perkahwinan dan Pertunangan.. 



Antara sambal yang top kebabomm adalah:-

Sambal Hitam, sambal bilis, Sambal Gerubi, Sambal Pecal dan Sambal Tempe. 

Boleh disimpan dirumah untuk hidangan pantas sekeluarga
* sesuai dimakan dengan apa sahaja...ubi, nasi(kalau makan dengan nasi panas-panas mmg best) roti dan lempeng.


pada anda yang nak travel atau melanjutkan pengajian jauh2 tu...pastikan bawak sekali sambal kami ya..gerenti selera anda utk makan makanan tradisional melayu di perantauan lebih mudah.hehe
untuk tempahan, contact kak ain ya: 0175722809