Friday, 22 April 2016

Rawatan Sakit Jantung, Kolestrol dan Darah Tinggi Secara Semulajadi

Hi Everybody...

Lama betul tak update blog.. Alhamdulillah, permintaan pada jus Lega makin baik. Ramai yg consume product ni untuk cantik dan sihat :)

Disini akak list kan agent jus lega mengikut kawasan :

Kota Bharu, Kelantan: 013-3962942
Kedah: 019-3612721
Penang: 017-5722809
Putrajaya: 013-9958773
Pahang: 013-9501919  









bagi yang tertanya-tanya apa kelebihan dan kebaikan jus lega.. ini lah jawapannya:

- membaik pulih saluran darah yang tersumbat
- membaik pulih masalah lemah jantung
- membaik pulih masalah Penat dan juga semput
- menyembuh masalah tekanan darah tinggi
- menyembuh masalah resdung
- membaik pulih masalah pembuangan air kecil dan air besar yang tidak lawas
- menyembuh masalah arthritis
- dapat menghindarkan dari penyakit kanser
- menyembuh masalah gaut
- menyembuh masalah selesema
- menyembuh masalah Kebas Kebas pada tubuh
- menyembuh masalah migrain
- menyembuh masalah gastrik
- menyembuh masalah kencing manis
- menyembuh masalah angin dalam tubuh
- menyembuh masalah kolesterol tinggi


Apa tunggu lagi? pastikan anda menjaga kesihatan anda untuk kehidupan yg lebih baik.. :)

Friday, 16 October 2015

Nature treatment for high blood pressure

Jus Lega: Rawatan Sakit jantung dan Pembersih kolestrol Secara Semulajadi

Kepada sesiapa yang berminat utk menjadi agent jus lega sila hubungi saya.
boleh wassup atau SMS +60175722809


Jus Lega adalah alternatif rawatan sakit jantung atau saluran darah tersumbat tanpa perlu menjalani pembedahan. Selain itu, pelbagai lagi khasiatnya seperti berikut:-

- membaik pulih saluran darah yang tersumbat
- membaik pulih masalah lemah jantung
- membaik pulih masalah Penat dan juga semput
- menyembuh masalah tekanan darah tinggi
- menyembuh masalah resdung
- membaik pulih masalah pembuangan air kecil dan air besar yang tidak lawas
- menyembuh masalah arthritis
- dapat menghindarkan dari penyakit kanser
- menyembuh masalah gaut
- menyembuh masalah selesema
- menyembuh masalah Kebas Kebas pada tubuh
- menyembuh masalah migrain
- menyembuh masalah gastrik
- menyembuh masalah kencing manis
- menyembuh masalah angin dalam tubuh
- menyembuh masalah kolesterol tinggi

So apa tunggu lagi? selain dapat sihat dan cantek, anda juga dapat menambah pendapatan dengan menjadi agent kami..

untuk belian sebotol boleh hubungi agent kami di kawasan masing-masing:
Kota Bharu, Kelantan: 0133962942
Kedah: 0193612721
Penang: 0175722809
Putrajaya: 0139958773
Pahang: 0139501919 



Friday, 21 August 2015

Pelbagai sambal pembuka selera

Assalamualaikum semua...
apa habaq hari ni??

akak baru ja siap packing jus lega utk di pos terus kepada customers area Penang.. seronok bila ramai pelanggan yang memberi positive feedback tentang product pembersih kolestrol tu. syukur :)

Ohh, sebelum lupa..akak juga sedang giat meng-supply pelbagai jenis sambal yang di packing khas untuk travel dan sangat senang/cepat disediakan buat juadah anda.


Semua sambal kami boleh ditempah untuk dijadikan DOORGIFT untuk apa jua Majlis seperti Akikah, Hari Jadi, Doa Selamat, Hantaran Perkahwinan dan Pertunangan.. 



Antara sambal yang top kebabomm adalah:-

Sambal Hitam, sambal bilis, Sambal Gerubi, Sambal Pecal dan Sambal Tempe. 

Boleh disimpan dirumah untuk hidangan pantas sekeluarga
* sesuai dimakan dengan apa sahaja...ubi, nasi(kalau makan dengan nasi panas-panas mmg best) roti dan lempeng.


pada anda yang nak travel atau melanjutkan pengajian jauh2 tu...pastikan bawak sekali sambal kami ya..gerenti selera anda utk makan makanan tradisional melayu di perantauan lebih mudah.hehe
untuk tempahan, contact kak ain ya: 0175722809


 
 

Monday, 27 July 2015

Jus Lega untuk rawatan sakit jantung dan pelbagai sakit kronik

Saya ingin berkongsi cara rawatan alternatif untuk membuka atau meluaskan salur darah yang tersumbat di jantung.
Sesiapa yang mempunyai masalah jantung tersumbat dan perlu menjalani angiografi atau bypass, bolehlah mencuba rawatan alternatif ini, semoga anda tidak perlu melalui pembedahan bypass tersebut.

Jus lega(cholesterol cleanser)juga bagus utk merawat:
-Sakit jantung
-Kolesterol tinggi
-Bypass
-Tekanan darah tinggi
-Sakit sendi/gout
-Sakit kepala
-Lelah
-Resdung
-Kencing manis


Utk tempahan,sila hubungi kami :
Putrajaya~ 0139958773
Penang~0175722809
Pahang~0139501919
Kedah~0193612721
Kelantan~0133962942


 

Wednesday, 25 March 2015

LEGA, Pembersih kolestrol dan untuk masalah jantung

Rawatan alternatif: pembersih kolestrol dan atasi masalah darah tinggi
Rawatan alternatif: Membuka salur darah jantung tersumbat


Saya ingin berkongsi cara rawatan alternatif untuk membuka atau meluaskan salur darah yang tersumbat di jantung.
Sesiapa yang mempunyai masalah jantung tersumbat dan perlu menjalani angiografi atau bypass, bolehlah mencuba rawatan alternatif ini, semoga anda tidak perlu melalui pembedahan bypass tersebut.
Resepi ini diberikan oleh seorang doktor di Auyervedi

Ingredients utk product ni :
jus lemon
jus halia
bawang putih
cuka epal
sebarang tempahan/pertanyaan boleh SMS/wassup

019-3612721 @ 017-5722809

COD area Kedah dan Penang: 019-3612721 @ 017-5722809
COD area Putrajaya: 013-9958773
COD area Kelantan: 013-3962942 

packing yang selamat untuk di pos

Tuesday, 24 March 2015

Laundry Detergent, Malaysia Laundry Detergent Suppliers

Pelbagai sabun pencuci dengan harga murah dan berbaloi..



Kami menawarkan sabun murah dengan kualiti terbaik. Sabun yang wangi, pekat dan bersih.
Sesuai untuk PENGUSAHA DOBI, KEDAI MAKAN, RESTAURANT, PENGGUNA DI RUMAH, PENGEDAR DAN AGENT-AGENT YANG BERMINAT
Terdapat dalam 5kg dan 10kg.




Our products:


# Laundry detergent (gred Dynamo)
1.       Original Blue
2.       Green Apple
3.       Fresh Lemon
4.       Pink Downy
5.       Red Ruby Passion

# Fabric conditioner,(gred softlan and gred downy)    
# Floor Cleaner                               
# Dish wash

COD area Kedah, Penang, and Putrajaya.



Any queries and order, SMS or Wassup: 017-5722809

  






Friday, 16 January 2015

Kain Sulam Cantik

Hi all..

mahu lihat koleksi kami lagi?
okey..di sini kami show kan kepada anda antara koleksi satin rosella kami..
satin rosella adalah materials yg sgt selesa dipakai..senang nak iron, lembut dan sejuk..
untuk tempahan, SMS or Wassup: 017-5722809