Friday, 4 April 2014

Baju cantik dan Gojesss


Salam..
Adakah anda tahu kami menyediakan baju sewa untuk dinner,atau majlis keraian? jika anda belum tahu, kami mahu inform anda sekarang..hehe

kami De Apple Textile Collections mempunyai service sewaan baju untuk anda ke majlis keraian, konvokasyen atau dinner.

Di sini kami tampilkan pada anda koleksi kami yang menarik dan menawan. (kami juga menjual baju-baju ini) so ada dua option, boleh sewa..dan boleh beli terus. kami jual baju baru ya, bukan baju terpakai :)
sekiranya berminat, sms 019-3612721

A) Dress Cinderella
saiz
LINGKAR DADA : S(94CM), M (98CM), L (105CM) & XL (108CM)
LEBAR BAHU : S (38CM), M (40CM), L (42CM) & XL (44CM)
PANJANG BAJU : S(134),M (134CM), L (136CM), XL (138CM) 

PANJANG LENGAN : 58CM




B) Dress Kayla
saiz:
LINGKAR DADA : S(94CM), M (98CM), L (105CM) & XL (108CM)
LEBAR BAHU : S (38CM), M (40CM), L (42CM) & XL (44CM)
PANJANG BAJU : S(134),M (134CM), L (136CM), XL (138CM) 

PANJANG LENGAN : 58CM


C)Kurung Moden Lace
Saiz:



S
Shoulder : 38CM
Bust : 92CM
Waist : 34-45CM
Hip : 52CM
Length (Top) : 90CM
Length(Skirt) : 105CM


M
Shoulder : 40CM
Bust : 96CM
Waist : 36-48CM
Hip : 54CM
Length (Top) : 90CM
Length(Skirt) : 105CM


L
Shoulder : 42CM
Bust : 102CM
Waist : 38-50CM
Hip : 56CM
Length (Top) : 90CM
Length(Skirt) : 105CM


XL
Shoulder : 44CM
Bust : 108CM
Waist : 40-52CM
Hip : 58CM
Length (Top) : 90CM
Length(Skirt) : 105CM

Monday, 24 March 2014

KAIN PASANG UNTUK RAYA...cantik dan murah :)

Alhamdulillah, masih di beri kesempatan untuk berniaga. TQ pada pelanggan yang terus berurusan dgn kami. kami menjanjikan yang terbaik buat anda :)

hari ni masa tidak begitu mengizinkan untuk membebel...so kami layangkan beberapa foto koleksi terbaru kami yang menawan..yang nak tempah,boleh wassup ya, dan yang nak walk in boleh terus buat appointment untuk jumpa pada weekend (sabtu atau ahad)









Sebarang tempahan, boleh terus hubungi kami..jum cantik-cantik :)

Thursday, 13 February 2014

~Jom Borong kain~




Salam sayang semua..para peminat kain2 pasang yang cantik dan gojess...di alu-alukan melawat pages dan fb kami De Apple. ni linknya ya :)
De Apple

kain yang kami jual bayak yg exclusive dan limited..1st come 1st serve!!!
jum order sekarang...boleh msg atau wassup akak ya darling 0175722809
jemput ke pages dan FB..harga murah dan berbaloi-baloiiii...
agent dan droopship yang betul2 tekun dan berminat nak berbisness saja di galakkan join.. luv u all :)

Wednesday, 4 December 2013

kain sulam cantik dan murah

Salam alaik...
hi dearest,
jum lihat koleksi kami yg terbaru..
a) sulam sakura
b) sulam merak
c) sulam angsana
d) sulam lace roses
e) sulam melati
f) sulam butterfly/sulam rama-rama

semua cantek dan menawan...anda mesti akan suka dgn design sulam2 baru kami...
for order, sila sms or wassup ya. +60175722809



a) sulam sakura

                                                         Sulam Sakura, materials satin velvet
                                                         

Sulam sakura, baby blue

b) sulam merak

sulam merak, royal blue 


koleksi kain sulam sakura dan sulam merak

c) sulam angsana
 
sulam angsana dengan pelbagai koleksi warna menawan

left~sulam lace roses,, right~sulam bunga angsana


d) sulam lace roses
 
kain sulam lace roses

kain sulam dengan perincian lace, roses kecil dan pearl indah :)


e) sulam melati

kain sulam melati yang cantik

sulam melati, perincian bunga kecil dari benang halus

sulam melati, kain satin velvet

antara warna2 menawan utk sulam melati :)


f) sulam butterfly/sulam rama-rama

sulam butterfly baby blue..rama2 baby pink

sulam butterfly color blocking


Sunday, 20 October 2013

Saturday, 19 October 2013

Koleksi Kain Jacquard Corak Lukis Exclusive

Assalamualaikum semua..
bulan ni banyak corak lukis original yang melatari stock kain sulam. memang berbaloi kalau beli dan milikinya. smua limited edition, dan xde duplicate...cantik, menawan dan exclusive :)

materials: jacquard
4 ke 5meter terus
perincian corak lukis yang menawan

materials: jacquard
4 ke 5meter terus
perincian corak lukis yang menawan

materials: jacquard
4 ke 5meter terus
perincian corak lukis yang menawan

materials: jacquard
4 ke 5meter terus
perincian corak lukis yang menawan

materials: jacquard
4 ke 5meter terus
perincian corak lukis yang menawan
  

untuk order, boleh sms or wassup akak, 017-5722809

Monday, 16 September 2013

Borong Kain Sulam Cantik dan Murah

Salam semua...
hari ini akak still offer bagi mereka2 yg ingin jadi agent kain sulam. yang tinggal area kedah & penang, boleh ambil stok terus dari rumah. tak perlu main pos-pos bagai..syok kan,,:)

ada pelbagai materials kain dan corak menarik menanti. jgn lambat tau..sbb semua stok adalah limited :)

 jum kita view beberapa koleksi menarik kain yg akak jual ni..

sulam tulip rimbun 

 sulam tulip rimbun ni materialsnya adalah kain jacquard yg lembut dan cantik. kainnya susah berkedut


jacquard sulam kerawang benang emas
 jacquars sulam kerawang benang emas terdapat dalam pelbagai warna menarik..kat bawah ni antara warna2 yg cun melecun. sedondon dgn kain batik sutera :)

jacquard sulam benang emas

cotton sulam kerawang
 last pieces kain cotton utk sulam kerawang benang emas. yg available hanya warna soft pink (kod no.3)


kain tafetta lace

jacquard sulam roses timbul

Zoom-in jacquard sulam roses

sulam manik lukis with kain batik


 kain corak lukis bermanik tu materialsnya kain kelly..tak jarang dan sgt ayu bila di pakai dgn kain batik halus


sulam organdi
 sulam organdi sgt unik..terutamanya yg warna emerald green tu,, mmg warna tren terkini yg bisa membuatkan semua org suka :)

warna2 lain utk sulam organdi

sulam bunga lalang

sulam bunga lalang

chiffon bunga bermanik

jacquard sulam lace

sulam rama2 satin velvet

cotton sulam bunga benang
chiffon sulam kupu-kupu
okey..itu antara koleksi kami. hanya sebahagian koleksi tau.. banyak lagi koleksi-koleksi lain..huhu
utk menatap lebih banyak koleksi kami, rajin lah visit our pages and FB :)

https://www.facebook.com/de.apple.3
De Apple

sapa-sapa yang masih berminat nak jadi agent, sila sms atau wassup 017-5722809
wassalam..