Monday, 19 March 2012

Perfume



Jom Wangi-wangi.



Perfume (Rejected Stock)


NEW SEAL IN BOX, 95% High grade original quality with a lower price!!
Product Feature: - Rejected from oversea factory due to quality control rejected (scratched, wrong printing, bottle defected. By the way, it's still can blooming your day (“,)

kepada anda-anda yg berminat untuk membeli perfume yg kat bawah ni, samaada utk diri sendiri atau utk org tersayang,sila lah send secebis email buat sy di wnwa3003@gmail.com, 
sy akan guide anda utk meneruskan pembelian...

owh ya, kami juga menyediakan khidmat wrapping gifts....:)
anda cuma perlu menyatakan utk siapa perfume tersebut bakal dihadiahkan,, dan saya akan balut untuk anda...balutan special yea..huhu (",)


Women Perfume














L'Eau D'issey by Issey Miyake




Ricci Ricci by Nina Ricci

Lancome Miracle...bau nya sangat lah sweet Flowery :)








Men Perfume

yg ni adalah perfume yg paling best utk lelaki2 maskulin. Bau sgt tahan dan tak keras sangat baunya...so fresh:)



 


ni pun best...sape yg pakwe or "hasben" nya  executive tu, boleh la cuba bg present yg ni..:)














2 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Mak Dara ada pakai flora by gucci memangggggg sedappppp sangat baunya..

De Apple said...

wah!!! same taste la kita...:)